05.03.2023


Izašla je nova Okružnica. /!\  /!\  /!\
Molimo vas da pažljivo pročitate što vam Odbor javlja:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Draga braćo i sestre, dragi čitatelji naše stranice,

krajem 2022 Odbor se je sasto da nakon trogodišnje „Corona pauze“ ponovo organizira Duhovsku Konferenciju - pedesetu. U decembru/prosincu obavijestili smo vas o trenutnom statusu pripreme Duhovske Konferencije (DK) 2023 i zamolili vas za vaše pismene prijave da bi ih potom mogli proslijediti Heim-u.

Kao i obično, produljili smo rok za prijave kako bi se što više osoba mogle prijaviti. Ali ni ovim produlnjem nažalost nismo uspjeli postići broj učesnika koji je Heim tražio. Drugim riječima, zbog nedostatka prijava, ne možemo održati DK 2023, i zato je taj termin također otkazan i Heim-u. Budući da je Odbor prošle godine djelovao samo s vrlo smanjenim članova, a nitko se nije izjasnio da postane novi član odbora, više se ne poduzimaju daljnji napori oko organiziranja budućih DK. Možda će to netkoga iznenaditi, ali upravo o mogućnosti da nas možda čeka takav scenarij smo vas izvijestili u prošloj Okružnici. Sigurno je „Corona pauza“ također učinila svoje.

Duhovska konferencija 2019., četrdesetdeveta u nizu ( ili 7x7), time je bila poslednja DK i sada je povijest.

Zahvaljujemo svima koji su godinama i desetljećima sudjelovali, a posebno onima koji su aktivno pripremali i održavali ove prekrasne konferencije koja su postale poznate i izvan granica Njemačke.

Sa zahvalnošću se sjećamo i onih koji su davno imali viziju i osnovali Duhovsku konferenciju. Skup za vjernike, kršćane s područja bivše Jugoslavije s ciljem da Radosna vijest dopre do sunarodnjaka u Njemačkoj.

Uz Božju pomoć, konferencija je ostala aktivna i u teškim političkim vremenima devedesetih godina prošlog stoljeća te je tako bila - barem malo - svjetlo u mračnim vremenima. Vjerujemo da su upravo konferencije tih godina još više zbližile učesnike.“Po ovom će svi znati da ste moji učenici: ako budete imali ljubavi jedni za druge.“ Ivan 13:35

Ostalo je još nekoliko organizacijskih točaka koje treba razjasniti, a koje se prvenstveno tiču dokumentacije i web stranice konferencije (koja će još jedno vrijeme ostati online), kao i novca koji se trenutnom nalazi u blagajni. Odbor ove odluke neće donjeti na brzinu i svakako će vam biti transparentno priopćene.

Imamo u planu urediti digitalnu “knjigu utisaka” na web stranici, mjesto za vaša ramišljanja utiske. O tome ćemo vas uskoro obavijestiti.

Svima zahvaljujemo i od srca vam želimo obilan Božji blagoslov!

Odbor za pripremu Duhovske Konferencije u SR Njemačkoj

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Sa odborom možete stupiti u kontakt ovdje.15.01.2023


Dali ste se već prijavili za Duhovsku Konferenciju 2023???

Prijavite se još danas putem e-maila! Samo sa dovoljno prijava Duhovska Konferencija 2023 će se moči održati.
Drugim riječima: Dali će se Duhovska Konferencija 2023 održati ovisi baš direktno o TEBI!

Informacije možete naći u Okružnici.

Bild "novosti:50.png"
07.01.2023


Dragi naši!

Svima vama koj na današnji dan slavite, od srca želimo sretan Božić.
Bild "novosti:Christmas2022.png"